Ga naar de inhoud

Welkom bij Camper ranch Otje

Welkom op de site van Camperplaats Otje!

Onze camperplaats ligt in een mooi natuurgebied, in de buurt van de maas en is volledig voorzien van gras (met grastegels).

Ook beschikt onze camperplaats over een verwarmd sanitair gebouw, een mooie overdekte lounge met (zelfbediening)barretje en een terras.

In de buurt zijn vele wandel en fietsroutes en in de aangrenzende pittoreske dorpjes zijn vele gezellige eettentjes te vinden. Ook is er een restaurant op loopafstand.

Kom je in het weekend? Neem dan ook gerust eens een kijkje in ons eigen gezellig borrelcafé en onze mooie binnenplaats! Graag tot ziens bij Otje!

0 +

Ruime Standplaatsen

Aankomst & Plattegrond

Huisregels

Voorzieningen

Standaard voorzieningen

Betaalde voorzieningen​

Gratis voorzieningen​​

Impressie

NEER

Het ligt aan de Maas tussen Roermond en Venlo en heeft een paar toeristische bezienswaardigheden zoals de Bierbrouwerij, het Klooster Keizersbosch en een oude Friedesse watermolen. In het centrum staat de imposante Sint Martinuskerk uit 1909 en het voormalige gemeentehuis. Ook staan hier mooie panden met prachtige oude geveltjes.

Kessel

Kessel is een eeuwenoud Maasdorp, dat al in de Romeinse tijd enige betekenis moet hebben gehad. Dat blijkt uit diverse vondsten die in het dorp gevonden zijn, zoals een driegodensteen, een villa rustica en een Romeinse helm.

Leudal

Het huidige landschap in het Leudal kent een lange ontstaansgeschiedenis. De nog zichtbare sporen gaan terug tot ver in de laatste ijstijd. Tijdens gigantische zandstormen zijn metershoge zandduinen ontstaan. Samen met diep uitgeslepen, ravijnachtige beekdalen, biedt het gebied daardoor relatief grote hoogteverschillen. Dit maakt het Leudal een aantrekkelijk en verrassend stuk natuur.

Fiets routes

Het Leudal is een fraai voorbeeld van een beekdal waarin onder andere de Zelsterbeek en de Leubeek vrijelijk hun weg zoeken en het dal diep hebben uitgeslepen. Het dal bestaat uit loofbossen, akkers en graslanden. De route start in Neer, maar je kunt hem natuurlijk ook op een ander punt oppakken.

Contact

U kunt ons ook contacten om te reserveren, we reserveren echter een beperkt aantal plekken, om vrije aanloop mogelijk te houden. Reserveren mogelijk vanaf 2 nachten.

Corry Silvrants & Jan Stultiens

Adres:

Napoleonsweg 4
6086 AE Neer

Coordinaten

51° 16' 31" N
6° 0' 31" E

Email

camperplaatsotje@gmail.com

Telefoon

+31 (0)6 55805699

Sitecode Campercontact

91994